Ekipa

Sašo

Voditelj projekata na slovenskom, njemačkom i austrijskom tržištu. Diplomirani germanist i prevoditelj s prirodnim talentom za jezike. Odgovoran je za organizaciju projekata i uspješnu realizaciju istih na slovenskom i njemačkom tržištu.

Slavo

Prodajni koordinator i upravitelj klijenata na slovačkom i talijanskom tržištu. Izvorni govornik slovačkog jezika s odličnim znanjem talijanskog jezika koje je stekao na dvojezičnom studiju u Slovačkoj i Italiji. Ugodan poslovni razgovor osiguran!

Katarina

Voditeljica ureda i projekata na slovenskom i slovačkom tržištu te prevoditeljica u jezičnoj kombinaciji slovenski–slovački. Nakon uspješno završenog studija slovenskog jezika radi kao prevoditeljica u Sloveniji. Sada je neophodan dio ekipe K&J Translations.

Wojciech

Voditelj projekata na poljskom i slovačkom tržištu. Izvorni govornik poljskog jezika i diplomirani slovakist. U duši entuzijastični lingvist koji ima odgovor na svako lingvističko pitanje. Prihvati se svakog prevoditeljskog izazova.

Jože

Voditelj financija i marketinga. Inženjer strojarstva koji je pronašao strast u marketingu i ekonomiji. U poduzeću je odgovoran za oglašavanje, web-stranicu, ugovore i financije. Stalno je u kontaktu s računovodstvom i obožava brojke te programe svih vrsta.

Lola & Maddie

Vodeća ekipa za ugodnu radnu sredinu. Psići Lola i Maddie ne propuste niti jedan radni dan. Mašući repićima redovito dolaze u ured i pozitivno utječu na raspoloženje i opuštajuću radnu atmosferu.

Ekipa
Rate this post