Kolačići

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na Vaše računalo prilikom posjeta internetskom mjestu. Njihovo pohranjivanje nadzire preglednik koji koristi korisnik računala. Pohranjivanje kolačića možete pomoću postavki preglednika prema želji ograničiti ili onemogućiti. Kolačići nisu štetni te su uvijek vremenski ograničeni.

Zašto su kolačići potrebni?

Kolačići su važni za osiguravanje boljih internetskih usluga. Interakcija između korisnika i internetskog mjesta je pomoću kolačića brža i jednostavnija. S njima internetsko mjesto pamti preferencije i iskustva posjetitelja. Time uštedite vrijeme, a pretraživanje internetskih mjesta je učinkovitije i ljubaznije. Kolačići mogu pamtiti Vaše postavke, unose u internetske obrasce i slično. Pomoću kolačića pratimo i posjet našoj internetskoj stranici, što nam pomaže u otkrivanju i uklanjanju eventualnih grešaka i nedostataka.

Koje podatke prikupljamo pomoću kolačića i zašto?

Statistika
Google Analytics
Na internetskoj stranici koristimo servis Google Analytics za vođenje statistike posjeta.

Oglašavanje
Facebook Pixel
Na internetskoj stranici koristimo Facebook pixel za primjenu remarketinga.

S kime dijelimo Vaše osobne podatke?

Internetska stranica dijeli Vaše podatke o posjetu samo sa servisom Google Analytics i Facebook oglašivačkim alatom. Kjtranslations.si ne dijeli druge podatke s trećim osobama.

Kako dugo pohranjujemo Vaše podatke?

Vaše podatke ne prikupljamo sami. Vaši podaci se pohranjuju samo u Google Analyticsu i Facebook oglašivačkom alatu, koji se nakon određenog vremena brišu s obzirom na njihove pravilnike.

Koja prava imate s obzirom na Vaše podatke?

Budući da na našoj internetskoj stranici Vaše osobne podatke ne pohranjujemo, nema mogućnosti da bi Vaše osobne podatke bilo tko zloupotrijebio.

Kako štitimo vaše podatke?

Vaše podatke obrađujemo putem sigurnog poslužitelja koji gostuje kod ponuđača gostovanja neoserv.si. Niti mi niti ponuđač gostovanja ne pohranjuje Vaše osobne podatke.

Kako onemogućiti kolačiće?

Vi odlučujete hoćete li dopustiti pohranjivanje kolačića na svom uređaju. Postavke za kolačiće možete nadzirati i mijenjati u svom internetskom pregledniku.

Za informacije o postavkama za kolačiće izaberite internetski preglednik koji koristite.

Ako promijenite ili izbrišete datoteku preglednika s kolačićima, promijenite ili nadogradite preglednik ili uređaj, možda ćete morati ponovno onemogućiti kolačiće. Postupak za upravljanje i brisanje kolačića razlikuje se od preglednika do preglednika. Ako vam je potrebna pomoć, možete je potražiti na stranici preglednika. Praćenje Google Analytics možete onemogućiti također na sljedećoj poveznici.

Kolačići
Rate this post