O poduzeću

K&J GROUP d.o.o.

PE: Mosećka ul. 72, 21000 Split
Matični broj: 8142165000
Porezni broj: SI38342618

RADNO VRIJEME

Od ponedjeljka do nedjelje:
8:00 – 20:00

KONTAKT

+386 30 349 – 700
info@kjtranslations.com

K&J TRANSLATIONS

Prevoditeljska agencija K&J Translations na hrvatskom, slovenskom, slovačkom, poljskom, talijanskom, njemačkom i engleskom tržištu. Svojim kupcima nudimo kvalitetne prevoditeljske i lektorske usluge na 75 svjetskih jezikaMlada smo međunarodna ekipa, koja surađuje s više od 210 prevoditelja  i izvornih govornika iz cijele Europe. Svjesni smo koliko je važna kvaliteta prijevoda te brza i učinkovita komunikacija s klijentima. Vaša su nam očekivanja na prvom mjestu!

Vaša očekivanja kod nas su na prvom mjestu!

Tijekom prevođenja surađujemo sa stručnjacima za pojedina područja. Time osiguravamo najvišu moguću kvalitetu naših usluga. Naš je cilj kvaliteta, točnost i konzistentnost.
Znamo da je našim klijentima prijevod često hitno potreban, zbog toga se posvetimo Vašem upitu odmah nakon što ga primimo. Već nakon 30 minuta primit ćete konačnu ponudu s cijenom.
Da bismo Vam ponudili široki spektar jezičnih kombinacija, surađujemo s više od 220 prevoditelja. Svi naši prevoditelji imaju znanje ciljnog jezika na razini izvornih govornika. Time osiguravamo prijevode najviše kvalitete!
Sve obveze se lakše obavljaju s osmjehom na licu. Ako imate bilo kakva pitanja ili trebate savjet, kontaktirajte naš ljubazni tim. Uvijek smo Vam spremni pomoći!
Razumijemo da imate određeni vremenski okvir i rok do kada treba biti prijevod gotov. Zato ćemo napraviti sve što je u našoj moći da Vam ponudu i prijevod isporučimo u što kraćem vremenu.
Zadovoljstvo klijenata naš je prioritet! Uvijek se pridržavamo dogovorenih rokova jer poštujemo Vaše vrijeme. Precizni smo i organizirani. Na nas se uvijek možete osloniti!
Prijevod je samo jedan od troškova koji imate prilikom pripreme poslovnih sadržaja. Nudimo Vam povoljne cijene i još povoljniji popust ako se radi o većoj količini teksta. Naručivati kod nas se zaista isplati!
Prevodimo u više od 75 svjetskih jezika u različitim kombinacijama. Za točnu ponudu tražene jezične kombinacije sa cijenama nas kontaktirajte.
(klikni i pročitaj više)

Pišite nam!

O poduzeću
Rate this post